Faktura og betaling

Hvor finner jeg oversikt over mine fakturaer og fakturakopier?

Min side finner du oversikt over dine fakturaer og fakturakopier. Er du ny kunde kan du opprette en bruker

Hvordan endrer jeg fakturaadresse?

Send en e-post til bioenergi@eidsivaenergi.no, så hjelper vi deg med adresseendring.

Hvor ofte kommer fakturaen?

Vi fakturerer våre kunder etterskuddsvis hver måned som standard.

Betalingsfristen har forfalt, hva gjør jeg?

Ved å betale innen betalingsfristen som står på første siden av fakturaen unngår du senere kostnader og ulemper. Har du behov for å utsette eller dele opp en betaling kan du ta kontakt med oss, så vil vi forsøke å hjelpe deg med en betalingsavtale så langt det lar seg gjøre. Har du innsigelser til din faktura er det viktig at du tar kontakt med oss snarest mulig. Ved uteblitt betaling sendes det ut et inkassovarsel pr post og du belastes purregebyr i henhold til gjeldende satser. Det påløper også forsinkelsesrente. Dersom inkassovarsel ikke blir betalt, oversendes beløpet til Maik inkasso.

Hvor finner jeg kontoutskrift?

Min side finner du kontoutskrift under menylinjen Faktura -> Fakturaoversikt. Er du ny kunde kan du opprette en bruker

Hva slags betalingsløsninger tilbys?

Næringskunder: Vi tilbyr EHF-faktura til våre næringskunder. Bedriften må være registrert i ELMA-registeret med samme organisasjonsnummer som hos Eidsiva Bioenergi. Ta kontakt med oss på bioenergi@eidsivaenergi.no hvis du ønsker EHF-faktura. Vi distribuerer også faktura via e-post, eFaktura, AvtaleGiro eller post. eFaktura og AvtaleGiro kan kombineres.

Privat kunde: Vi anbefaler alle våre kunder å benytte seg av AvtaleGiro og/eller eFaktura. Ved å velge eFaktura unngår du også administrasjonsgebyret på kr. 49,- pr faktura. Avtalen oppretter du selv i nettbanken din. Benytt ditt kundenummer for å opprette eFaktura. Ønsker du AvtaleGiro må du ha mottatt en faktura fra oss da du trenger et KID-nummer som referanse.

 

 

Hva gjør jeg hvis jeg skal flytte eller endre abonnent/fakturamottaker?

Når du skal flytte eller ønsker å endre abonnent/fakturamottaker kan du fylle ut vårt flytteskjema eller sende en e-post til bioenergi@eidsivaenergi.no.

Har dere fakturagebyr?

Ja, vi ønsker at flest mulig fjernvarmekunder skal velge miljøvennlige løsninger istedenfor papirfaktura. Derfor har vi innført et tillegg på kr 49 for papirfaktura.

Hvorfor får jeg papirfakturagebyr når jeg har AvtaleGiro?

Vi er pliktig til å sende ut fakturagrunnlaget ditt, og da du ikke kan se dette på en AvtaleGiro får du en egen faktura. For å unngå papirfakturagebyr kan du enkelt bestille eFaktura i banken. Du kan også kombinere e-postfaktura og AvtaleGiro ved å kontakte oss på bioenergi@eidsivaenergi.no.

.